Nieuws

Marsupilami in Woluwe Shopping

Om de herfstvakantie op te vrolijken, bood Woluwe Shopping van 30/10 tot 4/11 zijn klanten een gloednieuw avontuur aan: Marsupilami verovert de jungle!

Op een speciale stand konden kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en een souvenir van Marsupilami mee naar huis nemen! Ze moesten ook verschillende raadsels oplossen over de wereld van het dier, zijn familie en zijn beroemde jungle!

Als klap op de vuurpijl mochten ze de reusachtige palmboom beklimmen en bovenop zoveel mogelijk fruit verzamelen! Ze konden ook de officiële Marsupilami mascotte ontmoeten, voor foto’s en knuffels!

Er was een speciale ruimte ingericht voor het Clubbord waar Marsupilami strips en merchandising werden verkocht. Luc Collin, alias Batem, kwam langs voor een signeersessie.

Als onderdeel van dit evenement, en met het doel om de lokale eco-verantwoorde initiatieven van onze huisbaas Eurcommercial Properties te ondersteunen, hebben we bijgedragen aan het onderzoeksproject TREES FOR FUTURE, waarbij bomen worden geplant die bestand zijn tegen het klimaat van 2100, gezien de klimaatverandering.

Het evenement was een groot succes. In totaal hebben 1.925 kinderen meegedaan en zijn er 600 bomen geplant!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.