Nieuws

WINGS for Climate in Grand Bazar Antwerp.

Vlindervleugels van textiel symboliseren duurzaamheid tijdens Antwerp Fashion Weekend

Tijdens het Antwerp Fashion Weekend op 6 en 7 april werden bezoekers van Grand Bazar Antwerp uitgenodigd om deel te nemen aan “Wings for Climate”, een bijzonder initiatief dat mode en duurzaamheid op een creatieve manier samenbrengt. In een betoverende interpretatie van de traditionele wensboom konden bezoekers hun eco-wensen op stukken hergebruikt textiel schrijven en ophangen aan prachtige vlindervleugels.

Deze wensen werden getransformeerd tot een adembenemende selfiewall, een symbool van hoop en verandering, dat laat zien dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Vlinders hebben een onschatbare waarde in onze natuurlijke wereld door hun rol in bestuiving en als voedselbron voor andere dieren. Door vlinders als symbool te gebruiken, wordt het belang van duurzaamheid en het beschermen van onze planeet op een aansprekende manier onder de aandacht gebracht.

Voor dit evenement werkte de organisatie samen met Soul15. Het initiatief “Wings for Climate” toont aan dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan en dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.