Nieuws

Wijnegem onthult K3’s mode-evolutie: Een exclusieve reis door 25 jaar stijl en glamour

In 2023, vierde Wijnegem – Shop Eat Enjoy haar 30ste verjaardag met enkele buitengewone campagnes zoals ook tijdens de Modeweken. Dit jaarlijks terugkerend event biedt handelaars de kans om hun nieuwste collecties te presenteren op een bijzondere locatie buiten hun eigen etalages. De Modeweken werd gekoppeld aan de 25ste verjaardag van K3. Wijnegem – Shop Eat Enjoy is voor heel wat mensen een fashion walhalla, de K3-meiden zijn op hun beurt ware mode-iconen. Voor Wijnegem was dit de perfecte gelegenheid om samen te komen en een unieke expositie te creëren rond mode.

De bezoekers kregen in september en oktober 2023 de kans om de meest iconische kledingstukken van K3 te bewonderen tijdens een unieke expo. Deze expo bood fans een exclusieve blik in de kleurrijke wereld van hun favoriete groep.

De tentoonstelling bracht een overzicht van de meest memorabele outfits die K3 gedurende de afgelopen 25 jaar had gedragen, van het allereerste jurkje tot aan de nieuwste glitterpakjes. Na het opdoen van zoveel inspiratie konden de bezoekers zelf een K3-outfit shoppen bij de handelaars. De meiden hadden voor deze uniek gelegenheid immers een volledige outfit samengesteld, items die allemaal te verkrijgen waren in de winkels van Wijnegem – Shop Eat Enjoy.

Maar dat was niet alles, de expo bood ook interactieve elementen voor bezoekers. Via een online quiz konden ze door verschillende locaties in Wijnegem shopping navigeren en vragen beantwoorden die gerelateerd waren aan K3. Deze quiz voegde een extra dosis plezier toe aan het bezoek aan de expo.

Het event werd geopend met een showcase van K3 waarop alle fans uitgenodigd werden. K3 gaat over de generaties heen en spreekt een heel breed publiek aan.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.