Nieuws

Wedstrijd “Lucky Strike” in City2

De hele maand december stond er een reusachtige sneeuwbal op het podium van de City2 foodcourt.  Er was niet alleen een breed scala aan artikelen uit de winkels te zien om klanten inspiratie te geven voor hun kerstcadeaus, maar alle artikelen waren ook nog eens voor het grijpen.
Klanten die een minimale aankoop van 50 euro deden in één of meer van de City2-winkels, konden aan de wedstrijd deelnemen. Het doel was om via een online formulier de totale waarde van de geschenken in de sneeuwbal te schatten. Vanaf 21 december veranderde de inhoud van de sneeuwbal volledig, waardoor een andere klant een heleboel cadeaus kon winnen en andere winkeliers hun artikelen konden uitstallen. Elektrische scooters, tv-schermen, kleding, sneakers, smartphones, parfums, bordspellen, enz. De winkeliers waren erg gul door onze twee winnende klanten te verwennen!

Bijna 2.000 inzendingen, 34 betrokken winkels, meer dan 1.000 verzamelde e-mailadressen, meer dan 4.000 euro aan geschenken en 24 cadeaubonnen tussen 10 en 100 euro voor de hele wedstrijd.                                                                            
Een geweldige manier om onze winkeliers tijdens de feestdagen meer zichtbaarheid te geven en onze klanten te bedanken voor hun loyaliteit.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.