Nieuws

VIVA MAGENKA in Shopping1 in Genk

Zeg niet zomaar ‘Fashionweekend’ tegen Shopping 1 in Genk. Één van Wereldhave Belgiums’ Shopping Centers vierde de start van de lente met een trendy weekend vol mode, glamour en plezier! De naam Viva MaGenKa ontstond niet zomaar. Het was een evenement wiens naam afgeleid is van de meest trendy kleur van 2023, namelijk pantone kleur ‘Viva Magenta’. Shopping 1 inspireerde haar volgers en bezoekers met de trends van dit voorjaar, in Viva Magenta-tinten. Schoenen, accessoires, outfits en zelfs make-up, overal in de mode, déco & beauty vind je Viva Magenta terug. Shopping 1, gevestigd in Genk, wilde iedereen laten weten dat ze op de trend-trein zitten en gaf dit jaar het modeweekend dan ook de naam ‘Viva MaGenKa’!

In het weekend van 25 & 26 maart konden alle bezoekers voor eens en voor altijd ontdekken wat voor ‘seizoenstype’ ze zijn door de kleur-stylisten van Shopping 1. Ze kregen zelfs een kleurenkaart in handig portemonnee-formaat mee om nooit meer te vergeten welke kleuren hen het meest doen stralen! Bezoekers die de trend-kleur ‘Viva Magenta’ in hun make-up routine wilden integreren maar geen idee hadden hoe, konden hun make-up in deze trendy kleur laten doen door professionele make-up stylisten. Als klap op de vuurpijl konden bezoekers plaatsnemen in de hair-booth om zich om te toveren tot een echte diva! Nooit meer een ‘bad hair-day’ met de leuke gadget achteraf. Wie zich van binnenuit ‘Viva’ voelde na deze make-up en haar make-over, kon het tonen door van buitenuit te stralen op de cover van het Viva MaGenKa-magazine. Shine bright like a diamond! ✨

Meer nieuws

City2’s digitale adventskalender

Van 1 tot 24 december 2023 organiseerde City2 een grote adventskalender op haar sociale netwerken. Elke dag konden volgers van de shopping hun geluk beproeven

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.