Nieuws

The Art of Giving – Wereldhave Belgium

Wereldhave Belgium hecht veel belang aan duurzaam ondernemen in al zijn facetten. De dag van vandaag zijn duurzaamheid, gelijke kansen en cultuur zeer belangrijke pijlers die wij ook in onze marketingcampagnes proberen te implementeren. 

Tijdens de eindejaar periode vond onze campagne herbruikbare cadeauverpakking voor het tweede jaar op rij plaats. Met de CSR-campagne bieden wij onze bezoekers een duurzame manier aan om hun geschenken te verpakken. Waarvan de opbrengst integraal gedoneerd wordt aan de deelnemende goede doelen van de Scan For Change campagne in samenwerking met Payconiq by Bancontact. 

Het opzet is eenvoudig. Er werd een mooi inpakstand voorzien, waar bezoekers een goed doel kunnen steunen wanneer ze hun cadeau laten inpakken in een herbruikbare cadeauverpakking ontworpen door Yannick Pirson. De bezoeker kiest een categorie uit (kinderwelzijn, mentaal welzijn, gezondheid, gelijke kansen, dierenwelzijn en natuur) en betaalt via een QR-code twee euro aan een goed doel. In ruil krijgt de bezoeker een duurzaam ingepakt geschenk terug. Het geschenk wordt omwikkeld in een mooie zijden sjaal. Ze kunnen de stof hergebruiken als fashion item (sjaal, hoofdband, topje…) of een nieuw cadeautje mee verpakken. De verpakking is al een geschenk op zich.  

Het doel van de campagne? Mensen helpen, liefdadigheid steunen en duurzame alternatieven aanbieden – maak elke donatie bijzonder! De campagne werd in ieder centra (Shopping Nivelles – Les Bastions – Belle-Île – Shopping 1 – Ring Kortrijk) uitgerold. We gingen samen voor een duurzame en solidaire eindejaar periode en zamelden niet minder dan 4000 euro in voor het goede doel! Een groot applaus voor al onze bezoekers voor hun grote vrijgevigheid en solidariteit!

Voor meer informatie over het project kan je terecht op https://www.wereldhavebelgium.com/en/news/the-art-of-giving-2022/ 

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.