Nieuws

Stockel Square bestaat 40 jaar!

Op zaterdag 24 juni organiseerde winkelcentrum Stockel Square een uniek evenement om haar 40-jarig bestaan te vieren.

Het winkelcentrum heeft een dag vol verrassingen en entertainment gepland voor zijn trouwe klanten. Stockel Square werd geopend in 1983 en heeft zich altijd aangepast aan de veranderende consumententrends. Al vier decennia lang biedt deze favoriete plek om te winkelen, te ontspannen en te socializen een gevarieerde klantenervaring. Met 49 merknamen en kwaliteitsproducten komt het winkelcentrum tegemoet aan alle smaken en budgetten in een vriendelijke, familiale sfeer. Een van de sterke punten? De ongelooflijke toegankelijkheid, met ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen, een directe verbinding met de metro (lijn 1) en haltes van tram 39, bus 36, 315 en 317 in de directe omgeving.

Om deze speciale verjaardag te vieren, heeft het winkelcentrum groots gedacht… of eigenlijk “hoog”. Een vliegende schotel, een attractie die nog nooit eerder in een winkelcentrum is vertoond, bracht klanten 60 meter de lucht in om ze een adembenemend uitzicht op Stockel-dorp te geven. Daarnaast werden er speciale aanbiedingen, muzikaal entertainment en wedstrijden georganiseerd om de dag onvergetelijk te maken. Er werden meer dan 1.000 cadeaus uitgedeeld!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.