Nieuws

Sinterklaas in Grand Bazar Antwerpen

Het traditionele Sinterklaasfeest onderging een spannende transformatie in Grand Bazar Antwerp. In plaats van de gebruikelijke zitdagen met Sint en Piet, introduceerden we afgelopen december een gloednieuw evenement: de Officiële Braafheidsmeter. En wat een succes was het! Onder het wakend oog van twee vrolijke Pieten werden alle kinderen onderworpen aan een uniek braafheidsonderzoek. De spanning was voelbaar terwijl de kinderen hun adem inhielden en wachtten op het antwoord op de allesbeslissende vraag: “Ben jij wel braaf geweest dit jaar?”

En raad eens? Alleen maar brave kinderen! Elk kind dat zijn of haar braafheid bewees, werd beloond met een prachtig cadeautje van Grand Bazar Antwerp en ’t Klavertje Vier.

Het evenement werd verdeeld over twee dagen om zoveel mogelijk blije gezichten te verwelkomen. We waren verheugd om talloze stralende kinderen te zien die genoten van deze bijzondere ervaring. Maar dat was nog niet alles.

Naast de Officiële Braafheidsmeter (ref. LACHGASTEN) hadden we ook de eer om de Sinterkluis activatie van B-Post te mogen verwelkomen in Grand Bazar Antwerp. Een waar kinderfeest dat de magie van Sinterklaas tot leven bracht!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.