Nieuws

Shopping cora lanceert de “Committed to Tomorrow” Award voor duurzame innovatie

Op 1 september lanceerde Shopping cora de eerste Belgische editie van de “Committed to Tomorrow” Award in zijn hele Belgische netwerk. Dit innovatieve initiatief heeft als doel de creatie van meer verantwoorde winkelcentra te stimuleren, in samenwerking met vastberaden sociale ondernemers.

Galimmo nodigt sociale ondernemers uit om de toekomst van winkelcentra uit te vinden en uit te bouwen rond drie categorieën: 

♻️ Responsible Commerce and Circular Economy Award: Deze categorie beloont projecten die duurzame productie, lokale partnerschappen, verantwoorde productassortimenten, nulafval of hergebruik promoten en bevordert meer natuurlijke, lokale, transparante en inclusieve consumptie.

👵🏼 Ageing Well Awards: Deze categorie beloont oplossingen die sociale banden, interactie tussen generaties, toegang tot alledaagse diensten en de preventie van problemen die samenhangen met het ouder worden bevorderen.

🚶🏼‍♀️ Soft Mobility Prize: Deze prijs staat in het teken van de zorg voor het milieu en stimuleert soft mobility-projecten die gericht zijn op het terugdringen van emissies, het bevorderen van autodelen en het optimaliseren van wagenparken.

Een schenking van €150.000 voor duurzame en sociale innovatie. 

Sociale ondernemers hadden tot 30 september de tijd om hun projecten in te dienen via onze speciale website. De geselecteerde winnaars krijgen de kans om een totale prijs van €150.000 te delen, die bedoeld is om hun inrichting te ondersteunen in een ruimte die aangepast is aan hun concept en om de ontwikkeling van hun oplossing in een winkelcentrum van Galimmo te bevorderen.

Deze eerste editie van de prijs “Committed to Tomorrow” is een gelegenheid om verantwoorde innovatie te ondersteunen en ethische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde winkelcentra in België aan te moedigen.

Graag tot in december om de winnaars te kennen 🍀.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.