Nieuws

Project in de schijnwerpers: La Grand Post in Luik

In hartje Luik, aan de oevers van de Maas, biedt de gerenoveerde Grand Poste de inwoners en bezoekers van Luik een unieke en multifunctionele ruimte. Als getuige van het verleden, is dit voormalige postkantoor nu de thuisbasis van een nieuwe generatie ondernemers, een weerspiegeling van de stad en de creatieve wijk die dit opmerkelijke gebouw onthult. Een generatie die gedurfd en innovatief is, open en vriendelijk, met respect voor de diversiteit waaruit onze samenleving bestaat en op zoek naar open ruimtes waar ze hun creativiteit en zin voor vernieuwing volledig kwijt kunnen. Want dat is waar het bij La Grand Poste om draait: een plek om te werken, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten, te netwerken, geïnformeerd te worden, ideeën uit te wisselen, te leren en plezier te hebben. Tijdens vergaderingen, onder het genot van een drankje of tijdens een maaltijd onderweg. Een gedurfde plek, trots op haar verleden en gericht op de toekomst.

La Grand Poste is in de eerste plaats vijf ruimtes die samenkomen: een (co)werkruimte met verschillende formules, een food market, een bar en rooftop die voor iedereen toegankelijk zijn, een ambachtelijke brasserie, een plek waar start-up ondersteuningsprogramma’s worden georganiseerd en een gespecialiseerde campus voor studenten van de master journalistiek van de Universiteit van Luik. Ruimtes die met elkaar verbonden zijn rond gedeelde gevoeligheden voor de nieuwe economie, de digitale, media- en entertainmentindustrie in al haar vormen en uitingen.

Maar La Grand Poste is veel meer dan dat. Het is een plaats v die de energie van de stad wil samenbrengen en bundelen. Een totempaal voor innovatie in Luik. Een ruimte voor zowel professionals als het grote publiek. Of je nu ondernemer, foodie, freelancer, creatieveling, toerist, student, expat of investeerder bent… La Grand Poste is de plek voor jou. Of je nu alleen werkt of in een team, en wie je ook bent, onze deuren staan voor je open.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.