Nieuws

Natuurdagen in Woluwe Shopping

Van 2 tot 20 mei organiseerde Woluwe Shopping ‘Natuurdagen’, een educatief en intergenerationeel evenement om de natuur beter te leren kennen.

Gedurende 3 weken werden 24 workshops georganiseerd om vragen van de jongsten, de oudsten en de nieuwsgierigen te beantwoorden en om te leren terwijl je plezier hebt. Deze workshops werden ontwikkeld in samenwerking met lokale verenigingen en verwelkomden 1.240 mensen. Om de bezoekers de weg te wijzen, creëerde Woluwe Shopping bovendien de kleine influencer Lily, een slimme kleine libel die overal in de galerie en op sociale netwerken te vinden was.

Om het evenement af te ronden, namen 124 kinderen van nabijgelegen scholen deel aan een dag van burgeractie om afval te verzamelen in de parken rond het centrum.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.