Nieuws

Magisch lichtspektakel ‘Lightopia’ licht Wijnegem op

Wie tijdens de donkere dagen in februari zich in een magische sprookjeswereld wilde laten onderdompelen, kon gedurende 5 weken lang de magie van het licht meemaken in Wijnegem- Shop Eat Enjoy. Lightopia, het meermaals internationaal bekroonde licht- en lantaarnfestival, deed Wijnegem meer dan een maand helemaal oplichten.

De hoofdingang werd voor de gelegenheid voorzien van een mooi verlichte bloemenboog die de bezoekers van het shoppingcenter verwelkomde. Eens binnen konden de bezoekers op 10 verschillende locaties de lantaarns ontdekken die in het shoppingcenter verspreid stonden.

Je wandelde er langs fonkelende dieren, kleurrijke paddenstoelen, een wonderlijke bloemenwereld met boswezens en naast de gekende fontein schitterde een prachtige zeemeermin. In totaal toverden meer dan 50 lantaarns en lichtinstallaties Wijnegem meer dan een maand om tot een groot lichtgevend shoppingparadijs.

Het magisch lichtspektakel ‘Lightopia’ was alle openingsdagen gratis te bewonderen vanaf 10u ’s ochtends. Na zonsondergang om 17u, kwam de magie er nog meer tot leven. En dat reflecteerde ook in de bezoekersaantallen. Wijnegem trok met dit even heel wat extra bezoekers in de late namiddag, die bleven tot het sluitingsuur om het magisch spektakel te kunnen aanschouwen op haar mooist tijdens het shoppen.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.