Nieuws

K in Kortrijk bestaat 13 jaar

Op 11 maart 2023 bestond K in Kortrijk 13 jaar! En wie jarig is, die trakteert. We gaven namelijk de hele dag prijzen weg aan onze bezoekers. Ieder uur vielen er prijzen, geschonken door onze handelaars, te winnen. Elke winnaar kreeg ook een duo-ticket voor festival Moen Feest én een duo-tickets voor Kinepolis Kortrijk. Op maandag 13 maart werd er 1 superwinnaar geloot. Die won een combinatie van ALLE prijzen.

Voor de allerkleinsten hadden we een super coole ballonnenplooier alsook deelden we de hele dag gratis popcorn en fortune cookies uit!

Wie zei dat 13 een ongeluksgetal was?!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.