Nieuws

Insta-Fair in Wijnegem-Shop Eat Enjoy !

Wijnegem – Shop Eat Enjoy bouwde een oude kermiscarrousel om tot een hippe Insta-fair, waar haar klanten van woensdag 22 maart t.e.m. zaterdag 15 april (dus ook tijdens de paasvakantie!) op vertoon van een kassaticket gratis konden deelnemen aan leuke kermisattracties. Eens de kids hadden deelgenomen aan de activiteiten, werden ze getrakteerd op leuke prijzen, met dank aan verschillende sponsors.

De actie trok heel wat volk en gezien klanten enkel op vertoon van een kassaticket van minimaal 20 euro gratis konden deelnemen aan deze leuke actie, zorgde dit voor een mooie boost in de sales van de 250 winkels van Wijnegem – Shop Eat Enjoy!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.