Nieuws

HO HO HO Kerstshoppen in Grand Bazar Antwerpen

Grand Bazar Antwerp organiseerde gratis spannende evenementen om de feestdagen in december nog leuker te maken! Samen met Jacob’s Conceptstore creëerden ze SOBER SUNDAYS met proeverijen van The Mocktail Club en Nona. Bovendien werd Evi Heyndrickx uitgenodigd om een live-opname te maken van de veelgeprezen podcast Alcohol Alarm (winnaar van ‘Upcoming Talent’ bij de Belgian Podcast Awards).

Bij de XMas Make-over Mansion konden dames prachtige kerstkapsels en glitterende make-up krijgen die hen transformeerden voor de feestdagen. Het was een leuk evenement dat iedereen in feeststemming bracht en hen inspireerde om er op hun best uit te zien voor de feestdagen! De ontvangen giften worden integraal geschonken aan het goede doel Drupp.be

Meer nieuws

City2’s digitale adventskalender

Van 1 tot 24 december 2023 organiseerde City2 een grote adventskalender op haar sociale netwerken. Elke dag konden volgers van de shopping hun geluk beproeven

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.