Nieuws

FUN FAIR in Waasland

Tijdens de Krokusvakantie toverden we Waasland Shopping om tot een heuse fun fair, speciaal voor de jongste bezoekers! Zo leerden ze de kneepjes van het circusvak, tijdens de circusworkshop. Er werd een binnenspeeltuin geplaatst en en je kon roetsjen op een 20meter lange rodelbaan. Bij de verhaaltjesboom konden allerkleinsten luisteren naar de mooiste sprookjes.

Alle wonderlijke activiteiten werden allemaal gratis aangeboden. Bovendien schitterde iedere middag een special act die je verraste tijdens het shoppen…

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.