Nieuws

Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming!

Waasland Shopping bestaat 20 jaar en dit willen we grootst vieren. Vanaf 2004 is Waasland Shopping steeds meer en meer gegroeid tot een belevingsshoppingcentra. Het complex opende op 26 maart 2004 en is een uitbreiding van het in 1972 gebouwde ‘Koopcentrum Waasland’. Voor deze uitbreiding en renovatie ontvingen we een ICSC-award in 2004. Met 140 winkelpanden en 45.000m² winkeloppervlakte op 1 verdieping is Waasland Shopping het grootste gelijkvloerse shopping center van de Benelux! Het geeft mensen een reële motivatie om Waasland Shopping te bezoeken om plezier te beleven tijdens het winkelen. Hier is winkelen niet zomaar een activiteit. Het is verbaasd blijven worden, nieuwe impulsen, mooie momenten om samen te beleven, blijdschap en ieder bezoek is een gelegenheid om te vieren. Kortom, hier is zoveel te beleven!

Om ons 20-jarig bestaan te vieren, willen we de klanten verwennen. In maart shop je en maak je kans op waanzinnige prijzen: €10.000 aan giftcards, een Tui reis, of de inhoud van de gouden winkelkar t.w.v. €4.000! Mis het niet, kom naar Waasland Shopping en neem deel aan deze leuke actie.

Wat kan je winnen?

  • 40 gelukkige winnaars kunnen genieten van €10.000 aan giftcards, ter waarde van €250 elk.
  • Een TUI reis waarbij één gelukkige winnaar zich kan verheugen op een week lang verblijf in een luxe stacaravan voor 6 personen op camping Club La Sirène 5* in Argelès-sur-Mer, met een verblijfsperiode tussen 13/04/2024 en 22/09/2024.
  • Een ultieme winkelervaring en win de gouden winkelkar ter waarde van maximaal €4.000! Samen met 4 vrienden of familieleden winkel je in minstens 10 verschillende winkels in Waasland Shopping, waarbij alles wat je binnen 30 minuten in de kar kunt plaatsen, gratis is!

Je kan één van de fantastische prijzen winnen door tussen 1 en 30 maart 2024  te komen shoppen. Haal je deelnameformulier op bij een van de vele winkels en horecauitbaters. Vul het formulier in en deponeer het in de “wishwall” op het rest-o-plein vóór 21:00 uur op zaterdag 30 maart 2024.

De winnaars zullen begin april 2024 worden bekend gemaakt via de socials en de website. Voor meer info kan je surfen naar https://www.waaslandshopping.com

“Waasland Shopping, da’s plezierwinkelen, al 20 jaar!”

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.