Nieuws

Fantastische eierzoektocht in The Leaf Shopping Ternat

Zoals elk jaar vierde The Leaf Shopping Ternat Pasen met een traditionele eierspeurtocht.
Het park bij de ingang van de site is de perfecte omgeving voor een gigantische eierzoektocht. Op zaterdag 8 april waren er drie mogelijkheden (11 uur, 14 uur en 16 uur) zodat iedereen kon deelnemen aan deze spannende eierzoektocht.

Enthousiast en vol geestdrift begonnen de kinderen en hun ouders aan een verwoede zoektocht naar de kostbare eieren. De sfeer was vol plezier en gelach, want iedereen was vastbesloten om zoveel mogelijk kleurrijke eieren te verzamelen.

Naast de eierzoektocht was er speciaal voor deze dag een boerderij opgezet, die de kleintjes een extra verrassing bood. Kinderen hadden een fantastische tijd met het borstelen van de ezel, het aaien van de geiten en het voeren van de schapen en kippen. Bijna 1.000 mensen ontdekten deze kleine geïmproviseerde boerderij.

Om deze feestelijke dag compleet te maken, waren er ook getalenteerde make-upartiesten aanwezig om de kinderen te schminken in leuke en creatieve creaties, die een vleugje fantasie aan het evenement toevoegden.

Aan deze paasviering in The Leaf Shopping Ternat hebben de deelnemers zeker onvergetelijke herinneringen overgehouden!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.