Nieuws

Een feestelijke verrassing in Winkelpark Malinas

In de gezellige decembermaand heeft Winkelpark Malinas een bijzonder warme sfeer gecreëerd met hun ‘Secret Santa’ evenement. Van 1 tot 22 december was er een reuze kerstgeschenk te vinden op de promenade. Dit reusachtige kerstgeschenk was een ware blikvanger en het enthousiasme van de handelaars was duidelijk merkbaar. Zij vulden het cadeau met allerlei leuke verrassingen.

Bezoekers werden uitgenodigd om de totaalwaarde van deze geschenken te raden, een gokje wagen kon eenvoudig via een terminal of door het scannen van een QR-code. De gelukkige wiens schatting het dichtst bij de werkelijke waarde lag, mocht op 23 december de volledige inhoud van het XL cadeau mee naar huis nemen. Een perfecte timing om deze fraaie geschenken onder de kerstboom te plaatsen of voor zich te houden.

Met bijna 500 deelnemers, de betrokkenheid van 19 winkels, de verzameling van meer dan 200 e-mailadressen en een significante toename van de bezoekersaantallen, was deze Secret Santa actie een succes. Dit initiatief heeft niet alleen de winkeliers meer zichtbaarheid gegeven, maar ook de klantloyaliteit op een persoonlijke en vriendelijke manier beloond.

Een prachtig voorbeeld van hoe de feestdagen ook in een winkelomgeving een extra dimensie kunnen krijgen. 

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.