Nieuws

De Reuzenklauw bij City2

Van 23 tot 26 augustus leek City2 wel een Luna Park, met meer dan €10.000 aan prijzen voor het grijpen tijdens het “Reuzenklauw” evenement!

4 dagen lang werden shoppers uitgedaagd om op een leuke en gekke manier de grootste cadeaus te pakken in een ballenbad vol verrassingen aangeboden door City2 en haar winkeliers.

Klanten met een minimale aankoop van €50 bij City2 op de actiedagen kregen de kans om in het zwembad te duiken (met een harnas aan) om het beste cadeau in recordtijd te pakken! Elektrische scooters, hotelovernachtingen, videogames, cadeaubonnen, kaartjes voor shows, huishoudelijke apparaten, enz.

De klanten hadden keuze te over dankzij de vrijgevigheid van de shopping en zijn handelaars!

In totaal waagden meer dan 250 klanten een poging om één van de 560 cadeaus te winnen die door 27 partnerwinkels werden aangeboden.

Het was een fantastische winkelervaring voor trouwe klanten die ze niet snel zullen vergeten, en een geweldige manier om het shopbezoek bij onze winkeliers te stimuleren tijdens de terug-naar-schoolperiode!

Meer nieuws

City2’s digitale adventskalender

Van 1 tot 24 december 2023 organiseerde City2 een grote adventskalender op haar sociale netwerken. Elke dag konden volgers van de shopping hun geluk beproeven

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.