Nieuws

De Levende Vitrines: een show vol verrassingen in Stockel Square

Op zaterdag 14 oktober veranderden merkwaardige figuren Stockel Square in een levend theater. Die dag kwamen onze etalages tot leven en creëerden memorabele momenten voor onze klanten en winkeliers.

Verrassingen om elke hoek
Improvisatieartiesten betraden onze etalages en winkelpuien en zorgden voor lachmomenten en verrassingen voor onze klanten.

Een sprankelende wedstrijd
Om de feestelijke sfeer te verhogen, gaf een wedstrijd onze gelukkige klanten de kans om een fles Champagne te winnen in elk van onze winkels, wat een leuke touch aan de dag gaf.

Een positieve impact
Dit evenement, een moment van lachen en plezier, versterkte de perceptie van Stockel Square als een gezellige plek en droeg bij aan een toename van het aantal bezoekers met 4%.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.