Nieuws

De inhuldiging van Shopping Cora Rocourt

Om zijn renovaties te onthullen, heeft Shopping Cora Rocourt zijn nieuwe ‘customer journey’ ingehuldigd op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november.

Naast een “Black Friday”-weekend konden de klanten van de shopping volop profiteren van een programma van gratis activiteiten tijdens deze drie dagen.

De DREAMBOX, het hoofdevenement van het weekend! Drie dagen lang bood het winkelcentrum zijn klanten de mogelijkheid om hun geluk te beproeven bij de droomdoos. Er waren veel prijzen te winnen, maar vooral geen verliezers. De DREAMBOX heeft ook de heraanplanting van 100 bomen via de « Société Royale Forestière de Belgique » mogelijk gemaakt.

Een geslaagd evenement met meer dan 2.000 deelnemers en veel positieve reacties, positieve feedback van handelaren.

Een verantwoorde cashback! De mogelijkheid voor onze klanten om 10% van hun aankopen terugbetaald te krijgen en de inzet te verdubbelen door kleren terug te brengen die ze niet meer dragen. De verzamelde items werden herverdeeld naar de vereniging “Terre”.

Een speelgoed inzameling! In de aanloop naar de eindejaarsfeesten werd een speelgoedverzamelstand ingericht voor klanten. Deze werden herverdeeld onder de vereniging “Les Petits Riens”.

Een klantencocktail en geschenken! Tot slot vierde ook winkelcentrum Cora Rocourt zijn klanten met een cocktailparty en gepersonaliseerde draagtassen met tal van geschenken.

De communicatiestrategie rond dit openingsweekend, Black Friday en zondagopening was indrukwekkend. Shopping cora Rocourt communiceerde op radiostations, digitale platforms, in de pers, in het centrum met flyers en posters, op haar sociale netwerken, via mailing en SMS, wat ons veel bezoekers opleverde.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.