Nieuws

De Grand Bazar Antwerpen verwelkomt een bijzondere gast: de giga Pink Duck!

Met trots mocht de Grand Bazar Antwerpen een heel speciale gast ontvangen: de gigantische Roze Badeend! Dit was allemaal in aanloop naar de vrolijke ‘Pink Duck Race’ in Antwerpen, een evenement dat Think Pink Europe ondersteunt.

Maar één gigantische roze badeend was natuurlijk niet genoeg! Op 25 juni 2023 lieten de organisatie maar liefst 20.000 kleine roze badeendjes vrij in het water. Deze vrolijke race draagt bij aan het bewustzijn rond borstkanker. De kleine badeendjes ‘raceten’ over het water, met als doel als eerste de finish te bereiken. De gelukkige adoptant van het winnende badeendje werd beloond met een prachtig gouden sieraad. Wie had ooit gedacht dat het adopteren van een badeendje zo’n mooie beloning kon opleveren?

De meeste medewerkers van de winkels in de Grand Bazar Antwerpen zijn vrouwen. Daarom vinden we het enorm belangrijk om deze unieke actie te ondersteunen. Zeker als je bedenkt dat 1 op de 8 vrouwen te maken krijgt met borstkanker. Dit onderwerp ligt sommige van onze dames zeer nauw aan het hart. Het was dan ook geen verrassing dat de vouchers in een mum van tijd uitverkocht waren!

De creatieve geest achter deze hilarische en hartverwarmende actie is Kris Schoeters. Hij nam via de Stad Antwerpen contact op met winkeliers om dit geweldige initiatief te realiseren.

Dus heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als je een gigantische roze badeend in een shopping center zou plaatsen? Nou, nu weet je het: een heleboel plezier, een goede daad en misschien zelfs een gouden sieraad!

En we hebben nog meer goed nieuws! In oktober plannen we een feestelijke kick-off voor de race van 2024! Laten we samen de wereld een beetje rozer maken!

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.