Nieuws

Shopping Cora La Louvière’s verantwoordelijke braderie

Ter gelegenheid van de braderie in het voorjaar besloot Shopping Cora La Louvière een verantwoord tintje te geven door een solidaire kledinginzameling te organiseren. In een speciale ruimte konden onze klanten een stand ontdekken om hun kleding een tweede leven te geven.

Elke dag van 14u tot 18u hebben we kleding en huishoudlinnen gedoneerd voor het goede doel “Les petits riens”. In ruil voor hun donaties ontvingen onze klanten een cadeaubon ter waarde van €15. 

Tijdens deze actie doneerden 208 klanten voor een totale inzameling van 3.285 kledingstukken en huishoudlinnen en een totaalbedrag van meer dan 3.000 euro aan cadeaubonnen.

Meer nieuws

City2’s digitale adventskalender

Van 1 tot 24 december 2023 organiseerde City2 een grote adventskalender op haar sociale netwerken. Elke dag konden volgers van de shopping hun geluk beproeven

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.