Nieuws

Blokken of ontspanning in Gent-Zuid? Beide!

In het voorjaar sloeg shopping Gent Zuid de handen in elkaar met de Stad Gent om nieuwe bloklokalen te creëren voor de vele studenten die in deze universiteitsstad wonen.

Gedurende twee en een halve maand werden drie zeer ruime lokalen gratis ter beschikking gesteld van studenten die hun vakken buitenshuis wilden herhalen.

Meer dan 70 studenten per dag werden verwelkomd in deze studieruimtes in het hart van het winkelcentrum, op voorwaarde dat ze vooraf online hun plaats hadden gereserveerd via het platform dat door de Stad Gent werd ontwikkeld.

Maar dat was nog niet alles.

Tussen de studiesessies door konden onze studenten zich ook ontspannen in Maison Rouge, het studentenuitzendbureau gevestigd in Gent Zuid. Speciaal voor de gelegenheid uitgerust met een chillruimte met pooltafel, darts, videogames en pingpongtafel, zorgde Maison Rouge ook voor versnaperingen en snacks. Elke student ontving ook een goed gevulde goodiebag geschonken door Guido Student en Gent Zuid.

Dit initiatief zal midden augustus herhaald worden voor de tweede zit en, gezien het succes, ook in 2024!

Meer nieuws

City2’s digitale adventskalender

Van 1 tot 24 december 2023 organiseerde City2 een grote adventskalender op haar sociale netwerken. Elke dag konden volgers van de shopping hun geluk beproeven

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.