Nieuws

Basketday Bellefleur : een dag om nooit te vergeten!

Op 23 september werd Shopping Bellefleur omgetoverd tot een speelterrein voor het hele gezin. Het evenement, BELLEFLEUR BASKET DAY, werd georganiseerd in samenwerking met Basketbalclub Spirou Charleroi.

Een evenement voor het hele gezin

Van 12 tot 18 uur konden kinderen dromen van dribbelen als de profs tijdens een dag vol plezier, ontdekkingen en geschenken. Op het programma: exclusieve signeersessies met de D1 Spirou, gratis trainingen met de coaches van Laurenty Next Gen Academy en een kennismaking met Pom-Pom dansen.

Steun aan lokale verenigingen

Dit evenement weerspiegelt de steun van Shopping Bellefleur aan lokale sportverenigingen. Het toont ook aan dat Shopping Bellefleur memorabele momenten wil creëren voor de hele gemeenschap. Het succes van deze samenwerking belooft veel goeds.

En ook mooie prijzen!

En een geslaagd evenement betekent natuurlijk cadeaus in overvloed! Officiële shirts, basketballen, cadeaubonnen… Er was voor elk wat wils!

Een moment van delen en gezelligheid

Wat deze sportdag nog specialer maakte, was het gevoel van delen en gezelligheid dat er heerste. Het was een geweldige gelegenheid om sport te promoten en tegelijkertijd samen te komen en momenten van vreugde en goed humeur te delen.

Meer nieuws

Marketingacties Q1 2024

Een selectie leuke animaties in de shoppingcentra tijdens afgelopen periode: Feest mee met Waasland Shopping, al 20 jaar jouw plezierwinkelbestemming! WINGS for Climate in Grand

BLSC - privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BLSC persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om informatie naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@blsc.eu of op het nummer +32 2 255 03 51.